Wijzigen van arbeidsvoorwaarden

cursus wijzigen van arbeidsvoorwaarden webinar Niels Jansen van der Neut 4 PO-punten NOVA advocaat advocaten eenzijdig beding

Wijzigen van arbeidsvoorwaarden

NOVA 4 PO-punten
NEVOA 4 PE-punten

NOVA 4 PO-punten cursus LLM Legal advocaten webinar advocaat

Cursus wijzigen van arbeidsvoorwaarden

Zeker in deze onzekere Corona-tijd staan werkgevers en werknemers onder hoge druk. Er kunnen veel redenen zijn voor een werkgever om de arbeidsvoorwaarden van een werknemer te willen wijzigen. Wat is mogelijk en wat niet? In vier uur tijd word je op interactieve manier meegenomen langs de belangrijkste materie op het gebied van het wijzigen van arbeidsvoorwaarden. Hierin wordt continu eerst ingegaan op de basis, waarna verdieping volgt aan de hand van een praktijkvoorbeeld.

Hierbij wordt vooral ingegaan op:

Sprekers

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Mr. dr. N. (Niels) Jansen

Niels Jansen is sinds 2012 als docent en onderzoeker verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, afdeling arbeidsrecht van de Universiteit van Amsterdam.

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Mr. N.M.Q. (Niels) van der Neut

Niels van der Neut is sinds 2017 als promovendus verbonden aan de Universiteit van Amsterdam bij de leerstoelgroep Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht.

Methode

De cursus wordt verzorgd in de vorm van een interactief webinar. Na afloop van de cursus dien je een aantal vragen te beantwoorden. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat van deelname. De geschatte tijdsbesteding is 30 minuten. Lees hier meer over webinars bij LLM Legal en hoe het werkt.

Leerdoel

Na afloop van de cursus heb je een compleet overzicht van de belangrijkste do’s en dont’s rond het wijzigen van arbeidsvoorwaarden, en kun je de opgedane inzichten als advocaat meteen toepassen in jouw beroepspraktijk.

Niveau

Verdiepingscursus. Enige basiskennis van het arbeidsrecht wordt voorondersteld.

Doelgroep

Advocaten

4 NOVA PO-punten

Bedrijfsjuristen

4 NEVOA PE-punten

Kosten: € 110 per persoon excl. btw (bij 20 deelnemers)

Je betaalt bij ons in totaal € 550 excl. btw per PO-punt voor een gehele groep samen. Het maximum aantal deelnemers is 20. Hoe meer collega’s je meeneemt, hoe goedkoper de cursus dus wordt. Meld jij je met een groep van 20 deelnemers aan, betaal je per persoon nog maar € 110 excl. btw voor deze gehele cursus.

Heb je interesse, bel of mail ons

Overweeg jij om het webinar te boeken? Voor jouw kantoor of voor een aantal collega’s? Neem dan contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen en stemmen graag een datum en tijd met je af.

Ondanks de grote drukte streven wij ernaar om jouw bericht binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Mocht het langer duren, dan laten wij je dat tijdig weten en geven wij je een indicatie van wanneer je op beantwoording kunt rekenen.

Deel dit bericht