Inleiding arbeidsrecht

cursus inleiding arbeidsrecht basiscursus Niels Jansen van der Neut webinar advocaat advocaten PO-punten NOVA ziekte ontslag cao WW

Inleiding arbeidsrecht

NOVA 8 PO-punten
NEVOA 8 PE-punten

inleiding arbeidsrecht cursus advocaat PO-punten ww ontslag actualiteiten opzegging cao recht transitievergoeding ziekte werknemer arbeidsvoorwaarden webinar

Cursus inleiding arbeidsrecht

Krijg je in jouw beroepspraktijk met enige regelmaat te maken met arbeidsrechtelijke zaken? Een goede basis van het arbeidsrecht is dan een must. Na afloop van deze cursus beheers je dan ook een gedegen basis van het arbeidsrecht.

In acht uur tijd word je meegenomen langs de belangrijkste arbeidsrechtelijke vraagstukken. Zo komen aan bod:

De basis staat hierin steeds centraal. Daarbij word je bovendien voorzien van praktische tips en, waar nodig, verdieping.

Spreker

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Mr. N.M.Q. (Niels) van der Neut

Niels van der Neut is sinds 2017 als promovendus verbonden aan de Universiteit van Amsterdam bij de leerstoelgroep Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht.

Methode

De cursus wordt verzorgd in de vorm van een interactief webinar. Na afloop van de cursus dien je een aantal vragen te beantwoorden. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat van deelname. De geschatte tijdsbesteding is 30 minuten. Lees hier meer over webinars bij LLM Legal en hoe het werkt.

Leerdoel

Na afloop van de cursus heb je duidelijk overzicht gekregen van de belangrijkste leerstukken op het gebied van het arbeidsrecht en kun je de opgedane kennis meteen toepassen in je beroepspraktijk.

Niveau

Basiscursus. Voorkennis van of praktijkervaring met het arbeidsrecht is niet vereist voor het volgen van deze cursus.

Doelgroep

Advocaten

8 NOVA PO-punten

Bedrijfsjuristen

8 NEVOA PE-punten

Kosten: € 220 per persoon excl. btw (bij 20 deelnemers)

Je betaalt bij ons in totaal € 550 excl. btw per PO-punt voor een gehele groep samen. Het maximum aantal deelnemers is 20. Hoe meer collega’s je meeneemt, hoe goedkoper de cursus dus wordt. Meld jij je met een groep van 20 deelnemers aan, betaal je per persoon nog maar € 220 excl. btw voor deze gehele cursus.

Heb je interesse, bel of mail ons

Overweeg jij om het webinar te boeken? Voor jouw kantoor of voor een aantal collega’s? Neem dan contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen en stemmen graag een datum en tijd met je af.

Ondanks de grote drukte streven wij ernaar om jouw bericht binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Mocht het langer duren, dan laten wij je dat tijdig weten en geven wij je een indicatie van wanneer je op beantwoording kunt rekenen.

Deel dit bericht