De zieke werknemer

cursus de zieke werknemer arbeidsrecht webinar Niels Jansen van der Neut verdiepingscursus advocaat advocaten PO-punten NOVA

De zieke werknemer

NOVA 2 PO-punten
NEVOA 2 PE-punten

2 PO punten cursus LLM Legal advocaten

Cursus de zieke werknemer

In deze cursus wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden ingegaan op de juridische vragen die spelen rondom de zieke werknemer. De zieke werknemer raakt veel verschillende deelgebieden van het arbeidsrecht. In deze cursus wordt een rondreis langs deze deelgebieden gemaakt. Hierbij kan met name worden gedacht aan:

Sprekers

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Mr. dr. N. (Niels) Jansen

Niels Jansen is sinds 2012 als docent en onderzoeker verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, afdeling arbeidsrecht van de Universiteit van Amsterdam.

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Mr. N.M.Q. (Niels) van der Neut

Niels van der Neut is sinds 2017 als promovendus verbonden aan de Universiteit van Amsterdam bij de leerstoelgroep Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht.

Methode

De cursus wordt verzorgd in de vorm van een interactief webinar. Na afloop van de cursus dien je een aantal vragen te beantwoorden. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat van deelname. De geschatte tijdsbesteding is 30 minuten. Lees hier meer over webinars bij LLM Legal en hoe het werkt.

Leerdoel

Na afloop van de cursus beschik je over voldoende kennis om om te gaan met arbeidsrechtelijke vraagstukken van cliënten over de do’s en dont’s rondom ziekte van werknemers.

Niveau

Verdiepingscursus. Enige basiskennis van het arbeidsrecht wordt voorondersteld.

Doelgroep

Advocaten

2 NOVA PO-punten

Bedrijfsjuristen

2 NEVOA PE-punten

Kosten: € 55 per persoon excl. btw (bij 20 deelnemers)

Je betaalt bij ons in totaal € 550 excl. btw per PO-punt voor een gehele groep samen. Het maximum aantal deelnemers is 20. Hoe meer collega’s je meeneemt, hoe goedkoper de cursus dus wordt. Meld jij je met een groep van 20 deelnemers aan, betaal je per persoon nog maar € 55 excl. btw voor deze gehele cursus.

Heb je interesse, bel of mail ons

Overweeg jij om het webinar te boeken? Voor jouw kantoor of voor een aantal collega’s? Neem dan contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen en stemmen graag een datum en tijd met je af.

Ondanks de grote drukte streven wij ernaar om jouw bericht binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Mocht het langer duren, dan laten wij je dat tijdig weten en geven wij je een indicatie van wanneer je op beantwoording kunt rekenen.

Deel dit bericht