Cao-recht

cursus cao-recht webinar Niels Jansen van der Neut verdiepingscursus arbeidsrecht advocaat advocaten PO-punten NOVA online Zoom

Cao-recht

NOVA 4 PO-punten
NEVOA 4 PE-punten

NOVA 4 PO-punten cursus LLM Legal advocaten webinar advocaat

Cursus cao-recht

In deze cursus passeren de meest in de praktijk voorkomende leerstukken op het gebied van het cao-recht. Dit is zeker geen eenvoudige materie. Om deze reden is deze cursus niet alleen verdiepend van aard, maar is de basis steeds het beginpunt om vanaf daar dieper in de materie te duiken. De onderwerpen die aan bod komen, zijn:

De zojuist genoemde onderwerpen worden ook besproken ten aanzien van algemeen verbindend verklaarde cao-bepalingen.

Sprekers

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Mr. dr. N. (Niels) Jansen

Niels Jansen is sinds 2012 als docent en onderzoeker verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, afdeling arbeidsrecht van de Universiteit van Amsterdam.

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Mr. N.M.Q. (Niels) van der Neut

Niels van der Neut is sinds 2017 als promovendus verbonden aan de Universiteit van Amsterdam bij de leerstoelgroep Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht.

Methode

De cursus wordt verzorgd in de vorm van een interactief webinar. Na afloop van de cursus dien je een aantal vragen te beantwoorden. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat van deelname. De geschatte tijdsbesteding is 30 minuten. Lees hier meer over webinars bij LLM Legal en hoe het werkt.

Leerdoel

Na afloop van de cursus ben je op de hoogte van de meest in de praktijk voorkomende leerstukken op het gebied van het cao-recht en kun je de opgedane kennis meteen toepassen in jouw beroepspraktijk.

Niveau

Verdiepingscursus. Enige basiskennis van het arbeidsrecht wordt voorondersteld.

Doelgroep

Advocaten

4 NOVA PO-punten

Bedrijfsjuristen

4 NEVOA PE-punten

Kosten: € 110 per persoon excl. btw (bij 20 deelnemers)

Je betaalt bij ons in totaal € 550 excl. btw per PO-punt voor een gehele groep samen. Het maximum aantal deelnemers is 20. Hoe meer collega’s je meeneemt, hoe goedkoper de cursus dus wordt. Meld jij je met een groep van 20 deelnemers aan, betaal je per persoon nog maar € 110 excl. btw voor deze gehele cursus.

Heb je interesse, bel of mail ons

Overweeg jij om het webinar te boeken? Voor jouw kantoor of voor een aantal collega’s? Neem dan contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen en stemmen graag een datum en tijd met je af.

Deel dit bericht