Boekhouden voor advocaten

cursus boekhouden voor advocaten webinar Cees in 't Veld RA RCBM jaarrekeninglezen jaarrekening lezen training advocaat PO-punten NOVA

Boekhouden voor advocaten

NOVA 4 PO-punten
NEVOA 4 PE-punten

NOVA 4 PO-punten cursus LLM Legal advocaten webinar advocaat

Cursus boekhouden voor advocaten

Ben je advocaat, heb je nog geen kennis of ervaring met boekhouden, en wil je de basics leren? Dan ben jij aan het juiste adres bij onze basiscursus boekhouden voor advocaten.

Tijdens de cursus komen het wettelijk kader en de algemene aspecten van het jaarverslag en de jaarrekening aan de orde. Het spoor van brondocumenten naar jaarrekening wordt stap voor stap met je doorgenomen. Ook wordt dubbel boekhouden in detail behandeld.

Je hoeft over geen enkele voorkennis of financiële ervaring te beschikken om deze cursus te volgen. Wij leggen in deze cursus bovendien de noodzakelijke basis voor als je je verder wilt verdiepen in jaarrekeninglezen. Heb je al enige ervaring met boekhouden, of heb je onze basiscursus boekhouden voor advocaten al gevolgd? Dan raden wij onze cursus jaarrekeninglezen voor advocaten aan. In die cursus gaan we dieper in op de opbouw en interpretatie van de jaarrekening, en nemen we een aantal bijzondere onderwerpen met jou door, zoals consolidatie, fusie en overname, financiering, voorzieningen, latente belastingen, seizoensinvloeden en de rol van de accountant.

Spreker

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

C. (Cees) in 't Veld RA RCBM

Cees in 't Veld werkt als interim finance professional en is als docent verbonden aan Nyenrode Business University. Van 1976 tot 2013 werkte hij in de controlepraktijk van KPMG op kantoren in Nederland en op Curaçao, waarvan vanaf 1996 als partner.

Methode

De cursus wordt verzorgd in de vorm van een interactief webinar. Na afloop van de cursus dien je een aantal vragen te beantwoorden. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat van deelname. De geschatte tijdsbesteding is 30 minuten. Lees hier meer over webinars bij LLM Legal en hoe het werkt.

Leerdoel

Na afloop van de cursus beschik je over de basics van het boekhouden. Bovendien wordt daarmee de basis gelegd zodat je onze (vervolg)cursus jaarrekeninglezen voor advocaten goed kunt volgen.

Niveau

Basiscursus. Je hoeft over geen enkele voorkennis van boekhouden of jaarrekeninglezen te beschikken.

Doelgroep

Advocaten

4 NOVA PO-punten

Bedrijfsjuristen

4 NEVOA PE-punten

Kosten: € 110 per persoon excl. btw (bij 20 deelnemers)

Je betaalt bij ons in totaal € 550 excl. btw per PO-punt voor een gehele groep samen. Het maximum aantal deelnemers is 20. Hoe meer collega’s je meeneemt, hoe goedkoper de cursus dus wordt. Meld jij je met een groep van 20 deelnemers aan, betaal je per persoon nog maar € 110 excl. btw voor deze gehele cursus.

Heb je interesse, bel of mail ons

Overweeg jij om het webinar te boeken? Voor jouw kantoor of voor een aantal collega’s? Neem dan contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen en stemmen graag een datum en tijd met je af.

Ondanks de grote drukte streven wij ernaar om jouw bericht binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Mocht het langer duren, dan laten wij je dat tijdig weten en geven wij je een indicatie van wanneer je op beantwoording kunt rekenen.

Deel dit bericht