Actualiteiten burgerlijk procesrecht

cursus actualiten burgerlijk procesrecht actualiteitencursus burgerlijk procesrecht webinar steven venhuizen

Actualiteiten burgerlijk procesrecht

NOVA 4 PO-punten
NEVOA 4 PE-punten

NOVA 4 PO-punten cursus LLM Legal advocaten webinar advocaat

Cursus actualiteiten burgerlijk procesrecht

In deze actualiteitencursus burgerlijk procesrecht behandelt mr. Venhuizen belangrijke recente uitspraken en andere procesrechtelijke ontwikkelingen van de laatste twaalf maanden. Dit kunnen nieuwe wendingen in jurisprudentie, wetgeving of literatuur zijn, maar ook de vaste jurisprudentie, die voor de rechtshelper dagelijks actueel is, komt aan bod.

Denk bijvoorbeeld aan het buiten de rechtsstrijd treden door een (over)actieve rechter of het juist ambtshalve moeten toetsen van bepaalde bedingen in overeenkomsten, de risico’s die een partij loopt met het opwerpen van een incident in plaats van het verrichten van de voorgeschreven proceshandeling of de bewijslastverdeling bij beroepsfouten.

Natuurlijk krijgen ook uitspraken die tot de vaste rechtspraak gerekend worden, de nodige aandacht. Waar gewenst, zal de basis worden herhaald. De cursus is erop gericht om jou te laten zien hoe jij de procesregels in jouw dagelijkse praktijk kunt toepassen. En natuurlijk kun je onder leiding van de docent, en in onderlinge samenspraak, algemene processuele problemen en specifieke casus aan de orde stellen.

Spreker

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Mr. S.M.A.M. (Steven) Venhuizen

Mr. Venhuizen is vanaf 2001 werkzaam als senior raadsheer bij het gerechtshof ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast verzorgt hij vanaf 1984 juridisch onderwijs, hoofdzakelijk op het gebied van het burgerlijk procesrecht.

Methode

De cursus wordt verzorgd in de vorm van een interactief webinar. Na afloop van de cursus dien je een aantal vragen te beantwoorden. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat van deelname. De geschatte tijdsbesteding is 30 minuten. Lees hier meer over webinars bij LLM Legal en hoe het werkt.

Leerdoel

Na afloop van het webinar ken jij de recente ontwikkelingen van het burgerlijk procesrecht, kun je deze plaatsen in de context van het burgerlijk procesrecht als geheel en ken je het belang van deze ontwikkelingen voor de dagelijkse procespraktijk.

Niveau

Actualiteitencursus. Enige basiskennis van het burgerlijk procesrecht wordt voorondersteld.

Doelgroep

Advocaten

4 NOVA PO-punten

Bedrijfsjuristen

4 NEVOA PE-punten

Kosten: € 110 per persoon excl. btw (bij 20 deelnemers)

Je betaalt bij ons in totaal € 550 excl. btw per PO-punt voor een gehele groep samen. Het maximum aantal deelnemers is 20. Hoe meer collega’s je meeneemt, hoe goedkoper de cursus dus wordt. Meld jij je met een groep van 20 deelnemers aan, betaal je per persoon nog maar € 110 excl. btw voor deze gehele cursus.

Heb je interesse, bel of mail ons

Overweeg jij om het webinar te boeken? Voor jouw kantoor of voor een aantal collega’s? Neem dan contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen en stemmen graag een datum en tijd met je af.

Ondanks de grote drukte streven wij ernaar om jouw bericht binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Mocht het langer duren, dan laten wij je dat tijdig weten en geven wij je een indicatie van wanneer je op beantwoording kunt rekenen.

Deel dit bericht