Sfeerimpressie

[vc_row][vc_column][vcex_image_flexslider animation=”slide_slides” loop=”true” caption=”true” thumbnail_link=”lightbox” lightbox_skin=”minimal” image_ids=”1589,1590,1591,1592,1593,1594,1595,1596,1597,1598″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”appear”]

Cursussen voor juristen | Bijles voor de advocatuur

[/vc_column_text][vc_column_text]

Bekijk hier het cursusoverzicht

LLM Legal werkt uitsluitend met zeer deskundige docenten die hun sporen ruim hebben verdiend in de advocatuur, in het bedrijfsleven, of in de wetenschap. Kijk hier als u meer wilt weten over onze docenten.

Onze cursussen worden verzorgd op de luxere high-end locaties zoals het voormalige ING-kantoor op de Amsterdamse Zuidas (“de Schoen”), of in de Millennium Tower langs de A5. Desgewenst voorzien wij u graag van een in-house cursus.

LLM Legal geeft bij voorkeur cursussen in een kleinschalig verband. Ons onderscheidend vermogen ligt namelijk vooral in de persoonlijke aandacht die wij aan onze cursisten geven.

Advocaat-stagiairs kunnen bij ons terecht voor bijles en ondersteuning bij de Beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en de Law Firm School (LFS). Dat kan zowel in groepsverband als in de vorm van privéles.

Werkgevers: bent u verantwoordelijk voor de opleiding en het welslagen van de advocaat-stagiairs binnen uw kantoor? Als u de opleiding van uw advocaat-stagiairs graag tegen een scherp tarief wilt uitbesteden aan een opleidingsinstituut dat daarin gespecialiseerd is, neemt u dan zeker contact met ons op. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Ook in-house bijlessen op uw eigen kantoorlocatie zijn bij ons goed mogelijk.

Lees hier meer over de mogelijkheden:

Partnership voor werkgevers

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]