Scriptiebegeleiding

Wat bieden wij?

De scriptie is voor veel opleidingen het laatste onderdeel. Het is bovendien vaak een onderdeel waar weinig begeleiding voor wordt geboden. Gelukkig zijn er uitzonderingen bij sommige afstudeerrichtingen en gelukkig zijn er ook hele betrokken docenten. Maar soms heb je pech. Dan biedt jouw opleiding dit allemaal niet aan en loop je vast.

Wij zijn er voor je in iedere fase.

Wij geloven allereerst in jou. Jij moet de scriptie schrijven en het na je afstuderen in de praktijk ook zelf doen.

Ga je daar ooit weer een scriptie schrijven? Die kans is klein. Maar er kan wel van je worden gevraagd om een onderzoek te doen of een memo te schrijven. Zelfs het schrijven van brieven of e-mails vraagt een bepaalde structuur en denkvermogen.

Dat is precies wat je leert bij het schrijven van een scriptie. Je leert om te werken via een bepaalde methode. Die methode gebruik je jaren later nog. Bij het schrijven van een scriptie leer je een manier van denken aan. Het schrijfproces zelf maakt daar een onderdeel van uit.

LLM Student in steekwoorden

student scriptie begeleiding rechten recht mer hbo wo ondersteuning bijles samenvatting uittreksel arresten tentamen training repetitor

Voor wie?

Wij bieden scriptieondersteuning aan studenten op HBO en WO niveau. Of je nu fulltime of parttime studeert. Je bent altijd welkom.

Voor bedrijven bieden wij ondersteuning in de vorm van afstudeerbegeleiding. Wij bieden daarbij de stagiaire net even die extra ondersteuning om zijn/haar rapportage af te maken en van voldoende kwaliteit te voorzien, wanneer dit intern niet mogelijk is maar je de stagiaire wel graag die ondersteuning biedt.

Onze visie

Wij laten het aan jou om te bepalen wat jij nodig hebt. Wij kunnen jou goed helpen als jij een duidelijke vraag aan ons hebt. Door onze ervaring weten wij wat jij daarbij nodig hebt. Wij bieden geen pakketten aan maar sluiten bij jouw eigen behoefte. Wij bieden je tools aan waarmee je zelf een scriptie kan schrijven. En als je vastloopt, laat het ons dan weten. Dan helpen wij je verder.

Bel of mail ons

Als je meer informatie wilt over onze aanpak, of je je gelijk wilt inschrijven, aarzel niet en neem contact op via het onderstaande webformulier of bel ons op 020-8006135. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@llmlegal.nlWij beantwoorden jouw vragen graag. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Deel dit bericht