Partnership voor werkgevers

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2261″ css_animation=”right-to-left” img_hover=”opacity”][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Werkgevers: voorkom stress en uitval bij je advocaat-stagiairs!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Ben jij verantwoordelijk voor de opleiding en het welslagen van de advocaat-stagiairs binnen jullie kantoor? Als je de bijscholing van jullie advocaat-stagiairs graag tegen een scherp tarief wilt uitbesteden aan een opleidingsinstituut dat daarin gespecialiseerd is, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ook in-house bijlessen op jullie eigen kantoorlocatie zijn mogelijk.

Waarom extra begeleiding en bijles voor jullie advocaat-stagiairs?

Werkgevers kopen bij ons in feite een verzekering. Nog los van de menselijke component, en puur commercieel uitdgedrukt, is een advocaat-stagiair voor een kantoor een investering. Als kantoor wil je zoveel mogelijk zekerheid dat jullie investering veilig is. Uitval van advocaat-stagiairs die de stress of de opleiding niet meer trekken, kun je je eigenlijk niet permitteren. Zorg dat je dit vóór bent. Trek tijdig aan de bel. Schakel ons in. Wij zijn er om jullie hierin te ondersteunen. Natuurlijk zijn er kosten aan verbonden, maar deze kosten wegen in de verste verte niet op tegen de enorme schadepost van uitvallende advocaat-stagiairs!

Bedenk daarbij dat de huidige Beroepsopleiding Advocaten eigenlijk totaal niet meer te vergelijken is met de vroegere beroepsopleiding. het niveau van de nieuwe opleiding ligt erg hoog en en het tempo is heel intensief. Zeker in combinatie met de dagelijkse werkzaamheden op kantoor, vormt dit voor veel advocaat-stagiairs een groot obstakel. Het systeem three strikes and you’re out maakt het niet bepaald eenvoudiger. Wij zijn in onze dagelijkse praktijk LLM Legal wat de bijbehorende stress met veel advocaat-stagiairs doet. Het is echt ingrijpend. Wees je hiervan bewust als kantoor. Laat het niet op aankomen. Trek tijdig aan de bel!

LLM Legal is intensief betrokken bij de discussie over de problematiek binnen de beroepsopleiding, zoals te lezen is in een recente bijdrage op de blog van het Nederlands Juristenblad (NJB) en in een redactioneel artikel in het blad Mr.

Onze werkwijze

De bijlessen die wij aanbieden, zijn praktijkgericht. Wij trainen en begeleiden advocaat-stagiairs om hun slagingskans voor het tentamen zo groot mogelijk te maken. Daarom ligt het accent vooral op tentamentraining en het oplossen van casusposities. Natuurlijk trainen wij stagiairs waar nodig in de theorie, en verschaffen wij inzicht in hoe het onderliggende systeem werkt. Ook dat gebeurt steeds met het tentamen op het netvlies.

Onze uitgangspunten voor iedere bijles zijn:

  • wij zorgen dat onze deelnemers de tentamenstof begrijpen en inzicht verkrijgen in de onderliggende systematiek;
  • wij trainen onze deelnemers om feeling te krijgen voor de specifieke manier van vragen bij de tentamens van de beroepsopleiding;
  • wij oefenen de juiste manier en opbouw van de beantwoording van tentamenvragen (zowel de open vragen als de gesloten vragen).

Helpen met planning en stresspreventie

Wij weten hoe lastig het kan zijn om een goede planning te maken en die ook daadwerkelijk te handhaven. Wij helpen onze deelnemers graag op weg met een slim doordachte strategie. Op die manier kunnen zij hun tentamens weloverwogen en zelfverzekerd tegemoet gaan. Ook zijn wij ons bewust van de (soms enorme) stress waarmee sommige advocaat-stagiairs worden geconfronteerd. Vanuit onze lange ervaring weten wij daarmee doeltreffend om te gaan. Bij ons kun je niet falen, je kunt bij ons geen domme vragen stellen. Wij zijn er om de helpende hand te bieden.

Vertrouwelijkheid

Wij zijn ons ervan bewust dat veel deelnemers het prettiger vinden als hun deelname aan de privélessen vertrouwelijk wordt behandeld. Daarom kun je er bij ons op rekenen dat wij de gegevens van onze deelnemers op jouw verzoek niet openbaar zullen maken of zullen delen met derden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als je meer informatie wilt over alle mogelijkheden, neem dan contact op via het onderstaande webformulier of bel ons op 020 – 800 6135. Wij beantwoorden graag je vragen. Je kunt ook gewoon een e-mail sturen naar info@llmlegal.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][contact-form-7 id=”417″][/vc_column][/vc_row]