Over LLM Legal

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”252″ css_animation=”appear” img_hover=”opacity”][vc_column_text css_animation=”appear”]

Bij LLM Legal kunt u – naast cursussen in groepsverband – ook terecht voor geheel individueel onderwijs (privéles). Ook hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van advocaat-stagiairs bij de Beroepsopleiding Nieuwe Stijl (voorheen de VSO).

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

LLM Legal is een jong, dynamisch en snelgroeiend cursusinstituut dat kwalitatief hoogwaardige cursussen en trainingen biedt aan advocaten, gerechtsdeurwaarders en andere juridische professionals. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven kunt u bij ons onder meer terecht voor uw permanente opleiding met de bijbehorende opleidingspunten.

Cursussen in groepsverband en privéles

Wij zijn ons ervan bewust dat veel onderwijsvormen in de permanente opleiding een vrij massaal karakter hebben. Het onderscheidend vermogen van LLM Legal is onder meer gelegen in het feit dat u bij ons ook terechtkunt voor privéles. U bent op die manier altijd verzekerd van volledige, onverdeelde persoonsgerichte aandacht. Wat dat betreft, zijn wij overtuigd van de meerwaarde van maatwerk en individuele aandacht.

Daarnaast bent u ook bij onze cursussen in groepsverband verzekerd van onverminderd hoge kwaliteit. Voor het deelnemen aan onze cursussen in groepsverband gelden gereduceerde tarieven. Wij beschikken over alle middelen om groepen van nagenoeg iedere gewenste omvang uitstekend te kunnen faciliteren. Ook voor onze cursussen in groepsverband geldt dat maatwerk, zorgvuldigheid en aandacht bij ons hoog in het vaandel staan.

Begeleiding bij de beroepsopleiding van advocaat-stagiaires

Wij beschikken over ruime ervaring met het begeleiden van advocaat-stagiaires bij de Beroepsopleiding Nieuwe Stijl (voorheen de VSO). Heeft u interesse in het volgen van training en ondersteuning bij de Beroepsopleiding? Dan bent u bij ons beslist aan het juiste adres. Kijkt u op onze aparte pagina voor advocaat-stagiaires voor meer informatie (klik hier).

Onze docenten

De cursussen van LLM Legal worden verzorgd door deskundige en zeer gemotiveerde en betrokken docenten die beschikken over ruime praktijkervaring. Klik hier voor ons team. Daarnaast werken wij ook graag met freelance docenten (zie ook onder vacatures).

Cursuslocatie

Wij ontvangen u graag op onze cursuslocatie in de Millenniumtoren in Amsterdam. In overleg kunnen wij onze cursussen ook elders verzorgen, bijvoorbeeld op uw kantoor of bedrijf (in-company).

Meer informatie?

Wilt u meer te weten komen? Vult u dan het onderstaande webformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][contact-form-7 id=”9″][vc_column_text]Heeft u interesse om onze gelederen te komen versterken als docent? Neemt u dan contact op via recruitment@llmlegal.nl. Meer informatie vindt u op onze vacaturepagina.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]