Verdieping beslagrecht

cursus verdieping beslagrecht deurwaarder beslag webinar KBvG online cursus e-learning jeroen nijenhuis opleidingen

Verdieping beslagrecht

KBvG 6 PE-punten

cursus beslag op en uitwinning van roerende zaken deurwaarder KBvG webinar online cursus e-learning jeroen nijenhuis opleidingen

Cursus verdieping beslagrecht

De diverse beslagvormen zijn uiteraard aan ieder bekend maar de echte verdieping is van tijd tot tijd nodig, al is het maar door wijzigingen in regelgeving of jurisprudentie. Hoe vaak wordt er niet getwist over het al dan niet executabel zijn van een notariële akte of vonnis. Beslag op gemeenschappen leidt vaak allerlei discussies. Tijdens dit webinar, dat ongeveer een gehele werkdag duurt, wordt het hele beslaggebouw weer eens kritisch onder de loep genomen.

Spreker

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Jeroen Nijenhuis

Jeroen Nijenhuis is gerechtsdeurwaarder sinds 1990 en sinds april 2016 bestuurslid van de KBvG met als portefeuille ambtsuitoefening (wetgeving).

Methode

De cursus wordt verzorgd in de vorm van een interactief webinar. Binnen een half uur na afloop van de cursus dien je drie vragen te beantwoorden. Bij voldoende resultaat ontvang je je PE-punten. Lees hier meer over webinars bij LLM Legal en hoe het werkt.

Leerdoel

Na afloop van het webinar heb je de ins en outs van het beslagrecht op een diepgaand niveau in de vingers.

Doelgroep

Deurwaarders

6 KBvG PE-punten

Ervaren executiemedewerkers

Heb je interesse, bel of mail ons

Overweeg jij om het webinar te boeken? Voor jouw kantoor of voor een aantal collega’s? Neem dan contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen en stemmen graag een datum en tijd met je af.

Ondanks de grote drukte streven wij ernaar om jouw bericht binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Mocht het langer duren, dan laten wij je dat tijdig weten en geven wij je een indicatie van wanneer je op beantwoording kunt rekenen.

Deel dit arrest