Tenuitvoerlegging in Europa

cursus tenuitvoerlegging in Europa in een dagdeel executie deurwaarder webinar KBvG online cursus e-learning jeroen nijenhuis

Tenuitvoerlegging in Europa

KBvG 6 PE-punten

cursus beslag op en uitwinning van roerende zaken deurwaarder KBvG webinar online cursus e-learning jeroen nijenhuis opleidingen

Cursus tenuitvoerlegging in Europa

Buitenlandse beslissingen, beslissingen die naar het buitenland gaan. Het hoe en wat. Hoe moet u omgaan met een tenuitvoerlegging voor een buitenlands stuk: kan het wel en hoe pakt u het aan? Is er een verlof nodig en zo welk? Zijn er taalvereisten?

Brussel I, EET, Small Claims, EBB, Europees bankbeslag: het zijn allemaal lastige puzzels.

Tijdens deze cursus gaan we heel praktisch inzoomen en handleidingen voor de praktijk geven. Dat maakt het niet alleen tot een mooie sessie maar ook tot een antwoord op de terechte vraag: wat heb ik hier concreet aan?

Spreker

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Jeroen Nijenhuis

Jeroen Nijenhuis is gerechtsdeurwaarder sinds 1990 en sinds april 2016 bestuurslid van de KBvG met als portefeuille ambtsuitoefening (wetgeving).

Methode

De cursus wordt verzorgd in de vorm van een interactief webinar. Binnen een half uur na afloop van de cursus dien je drie vragen te beantwoorden. Bij voldoende resultaat ontvang je je PE-punten. Lees hier meer over webinars bij LLM Legal en hoe het werkt.

Leerdoel

Na de cursus ken je de ins en outs van tenuitvoerlegging van buitenlandse beslissingen en kun je daar effectief mee omgaan.

Doelgroep

Deurwaarders

6 KBvG PE-punten

Ervaren executiemedewerkers

Heb je interesse, bel of mail ons

Overweeg jij om het webinar te boeken? Voor jouw kantoor of voor een aantal collega’s? Neem dan contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen en stemmen graag een datum en tijd met je af.

Ondanks de grote drukte streven wij ernaar om jouw bericht binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Mocht het langer duren, dan laten wij je dat tijdig weten en geven wij je een indicatie van wanneer je op beantwoording kunt rekenen.

Deel dit arrest