Nieuw beslagrecht

cursus nieuw beslagrecht wetsvoorstel juni 2019 wijziging wet beslag deurwaarder webinar KBvG online cursus e-learning jeroen nijenhuis

Nieuw beslagrecht

KBvG 4 PE-punten

cursus beslag op en uitwinning van roerende zaken deurwaarder KBvG webinar online cursus e-learning jeroen nijenhuis opleidingen

Cursus nieuw beslagrecht

In juni 2019 is het langverwachte ontwerp tot herziening van het beslagrecht bij de kamer ingediend. In dit ontwerp worden twee pre-adviezen van de KBvG tot wet verheven, alleen niet op de manier waarop ze bedoeld zijn: in het juiste evenwicht tussen belangen van schuldeiser en schuldenaar.

Het ontwerp kiest als pijler een vergaande bescherming van de schuldenaar met maar zeer geringe correctie naar de schuldeiser toe. Als belangrijke vernieuwing wordt het administratief beslag op motorvoertuigen mogelijk gemaakt en een internetveiling zoals het vastgoed die al kent ingevoerd.

In deze sessie van 4 uur komt het nieuwe recht uitvoerig aan de orde als onderdeel van het gehele beslagrecht.

Spreker

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Jeroen Nijenhuis

Jeroen Nijenhuis is gerechtsdeurwaarder sinds 1990 en sinds april 2016 bestuurslid van de KBvG met als portefeuille ambtsuitoefening (wetgeving).

Methode

De cursus wordt verzorgd in de vorm van een interactief webinar. Binnen een half uur na afloop van de cursus dien je drie vragen te beantwoorden. Bij voldoende resultaat ontvang je je PE-punten. Lees hier meer over webinars bij LLM Legal en hoe het werkt.

Leerdoel

Met het volgen van deze cursus ben je goed op de hoogte van de veranderingen in het nieuwe beslagrecht en kun je de nieuwe inzichten in de praktijk toepassen.

Doelgroep

Deurwaarders

4 KBvG PE-punten

Heb je interesse, bel of mail ons

Overweeg jij om het webinar te boeken? Voor jouw kantoor of voor een aantal collega’s? Neem dan contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen en stemmen graag een datum en tijd met je af.

Ondanks de grote drukte streven wij ernaar om jouw bericht binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Mocht het langer duren, dan laten wij je dat tijdig weten en geven wij je een indicatie van wanneer je op beantwoording kunt rekenen.

Deel dit arrest