Europese Executie instrumenten voor deurwaarders

cursus Europese Executie instrumenten EU 1215 2012 deurwaarder webinar KBvG online cursus e-learning jeroen nijenhuis

Europese Executie instrumenten voor deurwaarders

KBvG 4 PE-punten

cursus beslag op en uitwinning van roerende zaken deurwaarder KBvG webinar online cursus e-learning jeroen nijenhuis opleidingen

Cursus Europese Executie-instrumenten voor deurwaarders

Per 10 januari 2015 treedt de herziene Brussel I verordening in werking. Met de daadwerkelijke afschaffing van het exequatur wordt een belangrijke stap gezet naar het sneller en eenvoudiger over de Europese landsgrenzen heen ten uitvoerleggen van executoriale titels.

In 1973 trad het eerste EEX in werking. De huidige nieuwe verordening is de derde in een rij maar daarnaast zijn ook andere belangrijke internationale regelingen van belang. Welke regeling is wanneer van toepassing en hoe moet die feitelijk worden toegepast. Vaak zijn meerdere regelingen tegelijk van toepassing en daar moet wel de goede keus worden gemaakt. De nieuwe verordening roept ook hele nieuwe problemen op waarvan de oplossing niet altijd voor de hand ligt.

Onderwerpen

Daarnaast worden flankerende regelingen besproken.

Spreker

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Jeroen Nijenhuis

Jeroen Nijenhuis is gerechtsdeurwaarder sinds 1990 en sinds april 2016 bestuurslid van de KBvG met als portefeuille ambtsuitoefening (wetgeving).

Methode

De cursus wordt verzorgd in de vorm van een interactief webinar. Binnen een half uur na afloop van de cursus dien je drie vragen te beantwoorden. Bij voldoende resultaat ontvang je je PE-punten. Lees hier meer over webinars bij LLM Legal en hoe het werkt.

Leerdoel

Het juist toepassen van de EU verordening 1215/2012. Daarnaast zal de kennis van de oudere regelingen worden geactualiseerd. Er is grote aandacht voor de praktische toepassing. De nadruk ligt op praktische toepassing van de regelingen.

Doelgroep

Deurwaarders

4 KBvG PE-punten

Ervaren executiemedewerkers

Heb je interesse, bel of mail ons

Overweeg jij om het webinar te boeken? Voor jouw kantoor of voor een aantal collega’s? Neem dan contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen en stemmen graag een datum en tijd met je af.

Ondanks de grote drukte streven wij ernaar om jouw bericht binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Mocht het langer duren, dan laten wij je dat tijdig weten en geven wij je een indicatie van wanneer je op beantwoording kunt rekenen.

Deel dit arrest