Betekenen doe je zo

cursus deurwaarder KBvG betekenen doe je zo kandidaat gerechtsdeurwaarder webinar online cursus e-learning jeroen nijenhuis opleidingen exploot

Betekenen doe je zo

KBvG 4 PE-punten

cursus beslag op en uitwinning van roerende zaken deurwaarder KBvG webinar online cursus e-learning jeroen nijenhuis opleidingen

Cursus betekenen doe je zo

Exploten zijn het levensbloed van de deurwaarder. Maar wat kan en wat moet?

De formaliteiten zijn bij de invoering van het nieuwe boek 1 Rv in 2002 hervormd maar daarmee is het allemaal niet gemakkelijker geworden. Een eenvoudig exploot van betekening en bevel is ineens niet zo eenvoudig meer als het betekend moet worden aan de directeur van een directeur van een bv. Wat mag wel en wat mag niet, en wat mag eventueel hersteld worden?

In dit webinar wordt de hele systematiek van het exploot en proces-verbaal onder de loep genomen, beginnend bij art. 45 Rv en eindigend bij art. 1077 Rv.

Onderwerpen

Spreker

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Jeroen Nijenhuis

Jeroen Nijenhuis is gerechtsdeurwaarder sinds 1990 en sinds april 2016 bestuurslid van de KBvG met als portefeuille ambtsuitoefening (wetgeving).

Methode

De cursus wordt verzorgd in de vorm van een interactief webinar. Binnen een half uur na afloop van de cursus dien je drie vragen te beantwoorden. Bij voldoende resultaat ontvang je je PE-punten. Lees hier meer over webinars bij LLM Legal en hoe het werkt.

Leerdoel

Door het volgen van deze cursus is jouw kennis van dit onderwerp weer actueel.

Doelgroep

Deurwaarders

4 KBvG PE-punten

Heb je interesse, bel of mail ons

Overweeg jij om het webinar te boeken? Voor jouw kantoor of voor een aantal collega’s? Neem dan contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen en stemmen graag een datum en tijd met je af.

Ondanks de grote drukte streven wij ernaar om jouw bericht binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Mocht het langer duren, dan laten wij je dat tijdig weten en geven wij je een indicatie van wanneer je op beantwoording kunt rekenen.

Deel dit arrest