Beslag op en uitwinning van roerende zaken

cursus beslag op en uitwinning van roerende zaken deurwaarder webinar online cursus e-learning KBvG jeroen nijenhuis opleidingen

Beslag op en uitwinning van roerende zaken

KBvG 4 PE-punten

cursus beslag op en uitwinning van roerende zaken deurwaarder KBvG webinar online cursus e-learning jeroen nijenhuis opleidingen

Cursus beslag op en uitwinning van roerende zaken

Beslag op roerende zaken wordt tot op heden naast het derdenbeslag het meeste gelegd. De praktijk is eenieder bekend maar vaak worden problemen rondom eigendoms- of zekerheidsverhoudingen niet of onvoldoende onderkend. De ontwikkelingen in het goederenrecht staan niet stil: steeds vaker moeten zaken als onroerend worden aangemerkt onder invloed van het Portacabin-arrest.

Tijdens dit webinar wordt uitvoerig ingegaan op de techniek van het beslag op roerende zaken, naast een hernieuwde behandeling van het algemeen deel van het beslagrecht. Uiteraard komt ook het thans bij de kamer hangende ontwerp tot wijziging van deze regeling aan de orde.

Onderwerpen

Spreker

online cursus e-learning elearning training les bijles pe po punten opleiding advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo llm legal

Jeroen Nijenhuis

Jeroen Nijenhuis is gerechtsdeurwaarder sinds 1990 en sinds april 2016 bestuurslid van de KBvG met als portefeuille ambtsuitoefening (wetgeving).

Methode

De cursus wordt verzorgd in de vorm van een interactief webinar. Binnen een half uur na afloop van de cursus dien je drie vragen te beantwoorden. Bij voldoende resultaat ontvang je je PE-punten. Lees hier meer over webinars bij LLM Legal en hoe het werkt.

Leerdoel

Doelgroep

Deurwaarders

4 KBvG PE-punten

Ervaren executiemedewerkers

Heb je interesse, bel of mail ons

Overweeg jij om het webinar te boeken? Voor jouw kantoor of voor een aantal collega’s? Neem dan contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen en stemmen graag een datum en tijd met je af.

Ondanks de grote drukte streven wij ernaar om jouw bericht binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Mocht het langer duren, dan laten wij je dat tijdig weten en geven wij je een indicatie van wanneer je op beantwoording kunt rekenen.

Deel dit arrest