jaarrekeninglezen commissaris toezichthouder bestuurder jaarrekening lezen cursus webinar training online e-learning uitleg

Jaarrekening en managementinformatie lezen

Het webinar jaarrekening en managementinformatie lezen is speciaal bedoeld voor bestuurders, commissarissen en toezichthouders die hun kennis willen opfrissen en/of verdiepen.

In het webinar is aandacht voor het volgende:

  • het algemeen kader van managementinformatie, jaarverslag en jaarrekening en het verband daartussen wordt geschetst;
  • er wordt uitgelegd hoe een jaarrekening tot stand komt en is opgebouwd;
  • er wordt behandeld hoe je financiële informatie kunt interpreteren;
  • en er komen verstoringen in financiële informatie inclusief oorzaken daarvan aan bod.

In het webinar komen veel praktijkvoorbeelden aan de orde en wordt ingegaan op specifieke vragen van de deelnemers.

Bent u werkzaam als toezichthouder bij een zorginstelling of in het onderwijs? LLM Legal biedt ook webinars aan die specifiek op maat zijn gemaakt voor leden van een Raad van Toezicht in de zorgsector en in het onderwijs.

Doelgroep

  • Commissarissen
  • Toezichthouders
  • Ondernemers / bestuurders

Niveau

Basisniveau. Er wordt geen specifieke voorkennis vereist.

Contact

Wilt u zich inschrijven of wilt u meer informatie? Bel ons op 020-8006135, stuur een e-mail naar info@llmlegal.nl, of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van LLM Legal ontvangen.

Webinar

 

Wij verzorgen de cursus voor u als webinar. Het webinar kunt u vanuit huis of iedere gewenste locatie volgen op de overeengekomen datum en tijd. U kunt de cursus volgen vanaf uw desktop of laptop maar ook vanaf een mobiel apparaat zoals een iPad of smartphone.

De videoconferencing software die wij ter beschikking stellen is eenvoudig te installeren en intuïtief in gebruik. Er is altijd iemand beschikbaar om te helpen met technische vragen.

Wij plannen graag een webinar met u in. Op dit moment is er geen webinar op open inschrijving gepland.

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven voor een in-house webinar voor uw bedrijf? Dan kunt u ons bellen op 020-8006135, mailen naar info@llmlegal.nl, of het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

 

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van LLM Legal ontvangen.

Docent

Cees in ‘t Veld RA RCBM

C. (Cees) in ’t Veld RA RCBM behaalde in 1988 zijn accountantstitel. Vanaf 1976 tot 2013 werkte hij in de controlepraktijk van KPMG op kantoren in Nederland en op Curacao, waarvan vanaf 1996 als partner. Hij was eindverantwoordelijk voor de controle, advisering en bijzondere opdrachten waaronder due diligence van (al dan niet beursgenoteerde, nationaal en internationaal opererende) profitbedrijven en not-for-profit organisaties. Hierbij bouwde hij een stevige basiskennis fiscaliteit en ondernemingsrecht op.

Sinds oktober 2013 adviseert en ondersteunt hij onder de naam Focus op verbeteren middelgrote en kleinere organisaties over besturing, beheersing en verantwoording, en publiceert hij position papers over daarmee samenhangende thema’s. Ook doceert hij Corporate Governance aan de accountantsopleidingen van Nyenrode Business University en Hogeschool Utrecht, verzorgt hij lezingen over Corporate Governance en risicomanagement bij Wageningen UR, is hij parttime family officer in een DGA-omgeving en lid Raad van Toezicht/auditcommissie bij Het Gelders Orkest.

Contact

Wilt u zich inschrijven of wilt u meer informatie? Bel ons op 020-8006135, stuur een e-mail naar info@llmlegal.nl, of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

 

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van LLM Legal ontvangen.