Overgang van onderneming in de zorg

 

In onze masterclass Overgang van onderneming in de zorg komt u te weten wat de gevolgen zijn op arbeidsrechtelijk gebied van een overname of fusie van uw onderneming. De masterclass is interessant voor bestuurders maar ook HR-managers in de zorgsector.

In de zorg vinden veel overnames/fusies plaats. Vanuit arbeidsrechtelijk oogpunt zijn dit complexe trajecten. Niet alleen vanwege de dikwijls bestaande cultuurverschillen van de verschillende organisaties maar ook voor wat betreft de arbeidsrechtelijke gevolgen van de overgang van onderneming. Tijdens deze masterclass wordt u op een interactieve manier meegenomen in het leerstuk van overgang van onderneming. Wanneer hier wel en wanneer hier geen sprake van is, wat de arbeidsrechtelijke gevolgen zijn bij verschillende arbeidsvoorwaardenpakketten, wat te doen met een werknemer die niet mee over wil, wanneer er wel en geen sprake is van passende functies e.d. Deze en andere vragen zullen besproken worden tijdens de interactieve masterclass, specifiek ge├źnt op de zorg.

Wij zorgen voor een toplocatie, goede catering en een informele sfeer. Naast het inhoudelijke deel kunt u daarom rekenen op een prettige setting waar volop gelegenheid is om te borrelen en met andere werkgevers en HR-managers uit de zorgsector van gedachten te wisselen!

 

[vc_text_separator title=”Leerdoel” title_align=”separator_align_left”]

Tijdens de masterclass leert u over de arbeidsrechtelijke gevolgen van een fusie of overname, zodat u daar als werkgever of human resource manager doeltreffend op kunt inspelen.

 

[vc_text_separator title=”Doelgroep” title_align=”separator_align_left”]

De masterclass is bedoeld voor werkgevers en human resource managers in de zorgsector.

 

[vc_text_separator title=”Niveau” title_align=”separator_align_left”]

Deze masterclass is voor een ieder uitstekend te volgen. Er worden volop ervaringen uitgewisseld en de masterclass is 100% praktijkgericht. Geen eenzijdige kennisoverdracht, maar het aanleren van nuttige praktische vaardigheden waar u daadwerkelijk iets aan heeft: daar gaat het om. Hoe actiever u zelf deelneemt, hoe beter!

 

[vc_text_separator title=”Praktische informatie” title_align=”separator_align_left”]

De masterclass duurt drie uur.

 

[vc_text_separator title=”Inschrijven of meer informatie” title_align=”separator_align_left”]

Wilt u zich gelijk inschrijven of wilt u eerst meer informatie? Bel ons op 020 – 800 6135, stuur een e-mail naar info@llmlegal.nl, of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

 

[contact-form-7 id=”3339″]