,

Boekhouden voor advocaten

NOVA 4 PO-punten
NEVOA 4 PE-punten

Bent u advocaat, heeft u nog geen kennis of ervaring met boekhouden, en wilt u de basics leren? Dan bent u aan het juiste adres bij onze basiscursus boekhouden voor advocaten.

Tijdens de cursus komen het wettelijk kader en de algemene aspecten van het jaarverslag en de jaarrekening aan de orde. Het spoor van brondocumenten naar jaarrekening wordt stap voor stap met u doorgenomen. Ook wordt dubbel boekhouden in detail behandeld.

U hoeft over geen enkele voorkennis of financiële ervaring te beschikken om deze cursus te volgen. Wij leggen in deze cursus bovendien de noodzakelijke basis voor als u zich verder wilt verdiepen in jaarrekeninglezen. Heeft u al enige ervaring met boekhouden, of heeft u onze basiscursus boekhouden voor advocaten al gevolgd? Dan raden wij onze cursus jaarrekeninglezen voor advocaten aan. In die cursus gaan we dieper in op de opbouw en interpretatie van de jaarrekening, en nemen we een aantal bijzondere onderwerpen met u door, zoals consolidatie, fusie en overname, financiering, voorzieningen, latente belastingen, seizoensinvloeden en de rol van de accountant.

NOVA en NEVOA: 4 PO-punten (niet-juridisch)

Het volgen van dit webinar levert u 4 niet-juridische PO-punten (NOVA) of 4 PE-punten (NEVOA) op.

cursus NOVA actualiteiten burgerlijk procesrecht burgerlijk procesrecht webinar steven venhuizen

cursus NEVOA actualiteiten burgerlijk procesrecht burgerlijk procesrecht webinar steven venhuizen

Leerdoel

Na afloop van de cursus beschikt u over de basics van het boekhouden. Bovendien wordt daarmee de basis gelegd zodat u onze cursus jaarrekeninglezen voor advocaten goed kunt volgen.

Doelgroep

  • Advocaten (4 NOVA PO-punten, niet-juridisch)
  • Bedrijfsjuridisch adviseurs (4 NEVOA PE-punten)

Bent u advocaat-stagiair en volgt u de Beroepsopleiding Advocaten? Dan raden wij u aan om onze bijles en tentamentraining jaarrekeninglezen te volgen.

Niveau

Basiscursus. Er wordt geen enkele financiële voorkennis of ervaring van u gevraagd. Als u zich de basics van het boekhouden op basisniveau eigen wilt maken, is deze cursus daarvoor bij uitstek geschikt.

Contact

Wilt u zich inschrijven of wilt u meer informatie? Bel ons op 020-8006135, stuur een e-mail naar info@llmlegal.nl, of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

[contact-form-7 id=”3339″]