,

Actualiteiten burgerlijk procesrecht

NOVA 4 PO-punten
NEVOA 4 PE-punten

Bent u advocaat of bedrijfsjuridisch adviseur en wilt u uw kennis op het gebied van het procesrecht opfrissen? Volg dan ons webinar actualiteitencursus burgerlijk procesrecht. U verdient met uw deelname aan dit webinar 4 PO-punten (NOVA) of 4 PE-punten (NEVOA).

Onze online actualiteitencursus burgerlijk procesrecht behandelt belangrijke recente uitspraken en andere procesrechtelijke ontwikkelingen van de laatste twaalf maanden. Dit kunnen nieuwe wendingen in jurisprudentie, wetgeving of literatuur zijn, maar ook de vaste jurisprudentie, die voor de rechtshelper dagelijks actueel is, komt aan bod.

U kunt bijv. denken aan het buiten de rechtsstrijd treden door een (over)actieve rechter of het juist ambtshalve moeten toetsen van bepaalde bedingen in overeenkomsten, de risico’s die een partij loopt met het opwerpen van een incident in plaats van het verrichten van de voorgeschreven proceshandeling of de bewijslastverdeling bij beroepsfouten.

Natuurlijk krijgen ook uitspraken die tot de vaste rechtspraak gerekend worden, de nodige aandacht. Waar gewenst, zal de basis worden herhaald. De cursus is erop gericht u te laten zien hoe u de procesregels in uw dagelijkse praktijk kunt toepassen. En natuurlijk kunt u onder leiding van de docent en in onderlinge samenspraak algemene processuele problemen en specifieke casus aan de orde stellen.

NOVA en NEVOA: 4 PO-punten

Het volgen van dit webinar levert u 4 PO-punten (NOVA) of 4 PE-punten (NEVOA) op.

cursus NOVA actualiteiten burgerlijk procesrecht burgerlijk procesrecht webinar steven venhuizen

cursus NEVOA actualiteiten burgerlijk procesrecht burgerlijk procesrecht webinar steven venhuizen

Leerdoel

Na afloop van het webinar kent u de recente ontwikkelingen van het burgerlijk procesrecht, kunt u deze plaatsen in de context van het burgerlijk procesrecht als geheel en kent u het belang van deze ontwikkelingen voor de dagelijkse procespraktijk.

Doelgroep

  • Advocaten (4 NOVA PO-punten)
  • Bedrijfsjuridisch adviseurs (4 NEVOA PE-punten)

Niveau

Actualiteitencursus. Enige basiskennis van het burgerlijk procesrecht wordt voorondersteld.

Contact

Wilt u zich inschrijven of wilt u meer informatie? Bel ons op 020-8006135, stuur een e-mail naar info@llmlegal.nl, of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

[contact-form-7 id=”3339″]