Symposium Mr. Big: terugblik

Een aantal weken na dato kijken wij nog steeds met tevredenheid terug naar het symposium “Undercover in Nederland met Mr. Big” dat wij organiseerden op 3 oktober jl. in het Willem Pompe Instituut. Het symposium werd georganiseerd in samenwerking met Drummen Advocatuur en Celsus Juridische Uitgeverij.

Het symposium heeft de nodige publiciteit opgeleverd. Op donderdag 11 oktober jl. is hieraan een item gewijd in een uitzending van NPO Nieuwsuur. Hier vindt u de link naar de site van NPO Nieuwsuur:

Een aantal nieuwsbladen heeft over het symposium gepubliceerd. In verband met het auteursrecht geven wij u alleen de links naar deze items. Bent u zelf items tegengekomen in de media en wilt u deze met ons delen? U bent daartoe van harte uitgenodigd, mailt u ons op info@llmlegal.nl.

In de toekomst zullen wij meer van dergelijke symposia organiseren. Wilt u meer informatie over onze activiteiten? Stuur een mail naar info@llmlegal.nl of bel ons op 020 8006135. Ons aanbod aan cursussen en trainingen blijft gestaag groeien. U kunt al voor verschillende juridische en financiële trainingen bij ons terecht. In de nabije toekomst breiden wij ons aanbod nog fors uit met online cursussen via e-learning.

Steun het werk van Stichting LLM Legal met een donatie

Kies hieronder een bedrag en steun ons werk. Het betreft een eenmalige donatie. Je kunt het bedrag zelf naar eigen keuze aanpassen.

Nieuwste blogs

Populairste blogs

Deel dit bericht