Extra vroege groep jaarrekeninglezen

Wij hebben een extra vroege groep bijles / tentamentraining jaarrekeninglezen voor advocaat-stagiairs opengesteld.

Als docent treedt op: Cees in ‘t Veld RA RCBM (voormalig partner bij KPMG, thans directeur Focus op Verbeteren en als partner verbonden aan LLM Legal).

De theorielessen vinden plaats op donderdag 30/8, 6/9, 13/9 en uiteindelijk volgt een tentamentraining op een nog aan te kondigen datum.

Voordelen van deze extra vroege groep:

  • vanwege twee lastige vakken op één tentamendatum (woensdag 31 oktober 2018) kun je de voorbereiding spreiden;
  • na onze theorielessen heb je nog ruim de tijd om zelf te oefenen op basis van de opgedane kennis
  • onze lessen vallen (deels) in een rustiger werkperiode
  • het is bovendien een goed alternatief voor advocaat-stagiairs die op vakantie zijn, veel andere vakken moeten doen of voor wie het anderszins agendatechnisch niet haalbaar is om aan de reguliere groepen mee te doen

De vierde en laatste tentamentrainingssessie vindt vervolgens wél vlak voor het tentamen plaats zodat het maximale uit deze sessie gehaald kan worden. Als deelnemer weet je dan op basis van de theorielessen en het zelf oefenen met vragen goed waar je valkuilen liggen.

De lessen gaan door bij minimaal 4 deelnemers.

Voor meer informatie, kijk op onze pagina Bijles en Tentamentraining Jaarrekeninglezen bij de Beroepsopleiding Advocaten of bel met 020-8006135. Je kunt ook het onderstaande webformulier invullen. Stel het niet uit tot het (bijna) te laat is, maar handel proactief!

Steun het werk van Stichting LLM Legal met een donatie

Kies hieronder een bedrag en steun ons werk. Het betreft een eenmalige donatie. Je kunt het bedrag zelf naar eigen keuze aanpassen.

Nieuwste blogs

Populairste blogs

Deel dit bericht