Beroepsopleiding Advocaten

Als advocaat-stagiair word je geconfronteerd met een hoge werkdruk in combinatie met een intensieve beroepsopleiding. Wij ondersteunen jou met bijles bij het voorbereiden op de tentamens van de Beroepsopleiding Advocaten.

Hoe gaan wij te werk?

De bijlessen die wij aanbieden, zijn vooral praktijkgericht. Het is ons doel om jou te helpen om je slagingskans voor het tentamen zo groot mogelijk te maken. Daarom ligt het accent vooral op tentamentraining en het oplossen van casusposities. Natuurlijk trainen wij je in de theorie en geven we je inzicht in hoe het onderliggende systeem werkt. Maar ook dat doen wij uiteindelijk steeds met het tentamen op het netvlies.

Onze uitgangspunten voor iedere bijles zijn:

Majors en minors

Jaarrekeninglezen

Beroepsethiek

Keuzevakken

Online bijles

Vanwege de recente ontwikkelingen rond het Coronavirus, en gelet op de maatregelen van de overheid en de adviezen van het RIVM, streven wij ernaar om onze cursussen, trainingen en bijlessen zoveel mogelijk te blijven verzorgen via ons digitale platform.

webinar online cursus advocaten deurwaarder ondernemer recht po-punten bijles beroepsopleiding NOVA jaarrekening

Arresten

Wij hebben een overzicht van arresten voor je online gezet.

risk management commissaris toezichthouder cursus webinar training online e-learning model stappenplan uitleg ondernemer

Leerstukken

Je vindt hier samenvattingen van een aantal leerstukken die tijdens onze trainingen aan de orde komen.

beroepsopleiding advocaten bijles e-learning elearning online cursus training les bijles po pe punten advocaat nova deurwaarder kbvg secretaresse counsel bedrijfsjurist hbo wo opleiding llm legal

Eerstvolgende bijlessen

15 mei
12:00 - 16:00

Bijles major burgerlijk recht sessie 1

zaterdag
16 mei
12:00 - 16:00

Bijles major burgerlijk recht sessie 2

zondag
23 mei
12:00 - 16:00

Bijles major burgerlijk recht sessie 3

zondag
30 mei
12:00 - 16:00

Bijles major burgerlijk recht sessie 4

zondag
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Heb je interesse, bel of mail ons

Als je meer informatie wenst over onze aanpak, of als jij je gelijk wilt inschrijven, aarzel dan niet en neem contact op via het onderstaande webformulier, stuur een mail naar info@llmlegal.nl, of bel ons op 020-8006135. Wij beantwoorden jouw vragen graag.

Deel deze informatie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on print